Det åttioandra...

Shit vad tiden rinner iväg. Helt galet. Man hinner fan inte med.

Lite uppdate om mitt liv.
Bor ihop med min underbarasta sambo Emma i en lägenhet i Örnsköldsvik.
Det var något jag aldrig trodde och inte hon heller. Att hamna i Ö-vik asså.

Så nu är man ivarjefall här och pluggar till produktionsteknik/logistik. Känns änsålänge toppen.
Dock jävla ovant att åka lokalbuss och leva på waay mindre pengar än vad man är van.

Kan berätta att det är sjukt många kyrkor, frikyrkor, jehovas you name it... och då trodde jag att det skulle finnas en hel del sexbutiker och porr butiker osv... men det finns tydligen inte. Inte vad man har hittat änsålänge. Har tydligen funnits en sexbutik som har stängt igen.

Hittade dock en form av kiosk ("närlivs") en bit bort där en knasig tant jobbade. porrfilms hyllan var gigantisk gämför med vanliga hyrfilms hyllan. Jag skrattade... och dessutom så såg jag den största öl pallen jag har sett och då har man sett ett par öl pallar då man jobbat inom restaurang yrket. Skrattade ännumer och handla där efter lite godis och for hem. Humor. Skulle vara så jävla humor ifall en präst fan skulle stå i en porrbutik och sälja porrblaskor och dildosar. haha.

Jaja över till nått annat.
.              ___            .
(==)===/*=*\==(==)

Jag kanske har sagt det förut men... Jag har jävlat kärat ner mig helt sjukt fullkommligt!
Bode igentligen sova nu, ska upp halv 7 hade jag tänkt men det pirrar imig så sjukt så jag ska strax gå in i köket och störa henne i hennes pysslande. Hon triggar ett jävla pirr som gör mig galet från topp till tå. Det känns jävla awzome! Men nu tänker jag inte gå in nå djupare på det. Skulle kunna fortsätta hur mycket som helst typ... men jag tänker hellre gå in och pussa på henne än sitta och förklara en känsla som är rätt så obeskrivlig.

Helt otroligt...

Fick dessutom 2 katter på köpet, sweet...


RSS 2.0