Det sjätte...

Helt sjukt...snacka om att man har vänt dygnet åt helt jävla fel håll asså och man har ju verkligen ingen disceplin att kliva upp efter nått larm då man inte har någon tid att passa.

Ska strax lägga mig. Har än inte kommit på vilken jävla telefon jag ska köpa. Det finns några jag skulle vilja ha men ingen som är sådär "WOW den ska jag ha" och när jag inte känner så, så känns det lite skitigt att lägga ute n bra bit över 4 tusen för en telefon jävel.

Jase... "What 2 do times 2"

Så hur ser fredagen ut då? Den enda riktigt planen jag har ang fredagen är att vakna.

Jag borde skaffa mig nå nya älskarinnor fan. Med tanke på hur min lust är.
Men jag måste säga det att det fattas något. Åtrå? Kan som inte förklara det på någe annat vis lixom.
Det finns väldigt heta tjejer och erbjudanden finns det gott om men sugen att sätta klorna i nån bara sådär lockar inte.

Men därimot finns det någon som just nu triggar mitt intresse rätt så regält och triggar hon min åtrå genom taket åxå så blir det  nog andra bullar i taket. Fast det lär nog dröja innan kanske just något sånt händer. Tiden att ses är lite svår att finna. Spec efter nästa vecka. Jaja. Det kommer en dag för det åxå.

Idag var man då hos syrran och hälsa på. Det var precis som man var en avbytare. Bara kliva in genom dörren och börja leka direkt. Så då lekte ag och min syster dotter på snart 3 år "knyta fast och ropa på hjälp" och så lasta vi runt massa ballonger fram och tillbaka. Till slut så brotta hon omkull mig dregla i mitt ansikte och tappa sin tutte i mitt öga och hon bara skratta och försökte gömma mig under snuttefilten. Det gick därimot rätt dåligt med tanke att jag var en aningens större än den dära snutte filten. Åsså blev det lite tittande på teletubbies. Det måste nog vara ett av de sämsta barnprogram jag någonsin har sett. Men det får barn att sitta lugnt och se så det funkar ju tydligen.

Förstå vad skönt. Jag har bara jobbat en helg under min semester detta år. Förra året då jag hade semester så tror jag att jag var ledig en helgdag av 3 helger. Förstå hur skönt det är och det känns att det behövdes för där innan semestern så hade jag nog kört lite väl hårt minst 2 månader innan semestern. Det var ju nån månad där då jag hade jobbat min vanliga heltid plus 15 ÖT timmar och så hade jag gjort lite över 60 timmar i Jokkmokk och ca 15 timmar på kalles. Det är ca 90 timmar för mycket. På en jävla månad. Man är knäpp ibland, men ingen har påstått nå annat så man får väll stå för det själv.

Jag kanske borde sova? Jo det borde jag igentligen göra. Men det är så att ibland så snurrar tankeverksamheten lite på övertid och man kanske tänekr på saker man inte borde tänka på.

Förövrigt så är låten Sunlounger - Lost (Club Mix) ruskigt jävla skön!
Men med tanke på att det är tidig morgon så bjuder jag på Chill versionen med lyrics till. Bara trycka play och se

Njut!



Sunlounger - Lost (Club mix)

Tranceworld Turkey @ Yahoo! Video
 
Snacka skön nå förbannat!
Ivarjefall så blev man sugen på att åka iväg och dansa lite.

4-Strings - Take Me Away (Ron van den Beuken Edit)



Lyrics:

Shining light
Another day turns into night
Eternal fire
Waited all my life

Take me away
A million miles away from here
Take me away
Find a place for you and me

Tears I cried
Kept them all inside
I needed time
To make up my mind

Take me away
A million miles away from here
Take me away
Find a place for you and me
You're taking me higher
High as I could be
Take me away
Forever you and me

Take me away
A million miles away from here
Take me away
Find a place for you and me

Det femte...

For ut och handla mat på Ica. Grönsaker och kött.
Fan asså, färska majskolvar är gott så nå innåt satan.
Just nu är jag då sjukt jävla äckel mätt. Men gott som fan vad det.

Lutar åt soffan ikväll, gluttar just nu på dödligt vapen 3 ska se ncis sen.
Frågan lutar åt vad tusan man ska göra imorn, ska man bygga baren eller ska man åka till syrran i luleå ?
Har ju semester nästa vecka åxå.

Det är faktiskt en sak jag vill skriva om men tänker hålla mig från att göra det. Helt fel tillfälle.

Jaja nu är det ncis på tv.

Tankar som snurrar med ett leénde på läpparna...

Det fjärde...

Gick ut för att kolla på telefoner och blev visad en telefon som var bättre än dom jag hade funderat på från början. Men den gick på 700 mer än 2 av dom andra lixom. Så frågan ställdes i huvudet "behöver jag verkligen allt det där?"
Sen ringde det i telefonen....
Det var morsan och hon grät och berättade att min systerdotter har ett hål i ena hjärtklaffen och ska in och opereras typ väldigt snarast. Hon är tydligen lite under sin vikt och ska fylla 3år. Så helt plötsligt börja dagen suga.

Det är rätt fachinerande hur saker kan tvärvända på en tusendels sekund bara sådär.
Det får en verkligen att inse saker gång på gång. Man ska fan inte tveka för något, känner man för att göra en sak så är det bara att göra dte lixom. Man vinner inte någonting på att hålla tillbaka sig själv för sen kan det vara försent.

Funderar på att åka till Luleå. Men vad kan man göra? Inget förutom att vänta på operation typ. Den blir förövrigt av i Göteborg tydligen.

Nu vill jag verkligen göra någonting ikväll....

Det tredje...

Vakna för en liten stund sedan. Kom fan och tänak på en grej. Båda mina bröder kom ju in på universitetet i Luleå så dom flyttar ju snart dit. Så snart har jag ingenting att göra i Älvsbyn typ.
Visst morsan bor där, och pappa åxå till och från. Men det är mina bröder jag prioriterar. Kanske låter hårt i vissas öron men jag har mina anledningar. Jaja nog om det.

Jag har ett litet köp dilemma faktiskt. Vilken jävla telefon ska jag köpa?

Näe fan.. ska ut på stan tror jag...


Det andra...

Man sitter här med lappisen i knät och surfar. Igår var det en knasig dag och natten blev way värre på grund av en person. Inte ens mina drömmar var lugna. Det var lite jobbigt men det gör inget. Vore ju skit om det var tvärtom.
Så även i början av denna dag var jobbig men då for jag ut och hämtade ett paket med lite grejer till min bar och då släppte tankarna. Åtminstånde för ett tag.

Det regnar ute och man är sugen på att åka ut och snurra på stan lite. Rätt mys att vara ute med bilen då.

Fingrarna ligger på tangentbordet och inget kommer ut. Måste nog vara första gången tankarna står stilla.
Lika bra att byta riktlinje då.

Sitter och funderar på vad tusan jag ska köpa.
Min förra mobil gick sönder och jag fick använda min gammla... och nu börjar den verkligen ge upp.
Funderar på att köpa en ny mobil. Men dom jag vill ha går på över 4.
Jag är samtidigt sugen på ett PS3 men det är igentligen inte så brottom...hade tänkt vänta tills transformers 2 kommer ut på blueray. Så det ska jag nog göra.
Är även sugen på ett nytt bio system för mitt gammla funkar inte, gick nog sönder i flytten.

Funderar på att bygga om min dator och det kostar ju en slant...fast kanske ändå inte så mycket då det som gick sönder sist var enbart prollen.

Det lutar faktiskt åt en telefon MEN skulle samtidigt behöva göra ett lackskydd på bilen och handla nå vinterdäck.

Men som sagt, det lutar mest åt en ny telefon just nu. Men då är frågan vilken man ska ta.

Knaserier asså.... dagens i-lands problem. haha.

Det första...

Det var ett tag sen jag bloggade...min förra blogg har varit nere i några veckor och vad tusan som händer där vete tusan. Inte ett mejl eller någonting alls har man fått ang det. Dålig stil så nu är man tillbaka på blogg.se

Det är mycket som man har velat skriva och få ut men nu när man väl sitter här så kommer det inte så mycket.
Klagomål möjligen.

Tycker Golden Dragon här i stan har gjort en jävla miss då dom tagit bort en dessert från menyn! Jävla as! Den var ju hur god som helst!

Tycker att Blogg.se ska göra en function så man kan länka youtube videos här på ett smart vis.
La in en via html koder men videon hamna på ett sjukt ställe på bloggen... Jag kanske gjorde något fel men lixom varför krångla till enkla saker då andra bloggar gör det så lätt att lixom göra sina inlägg.

Och hur jävla svårt ska det vara för att göra sin blogg personlig, finns sjukt enkla grejer att göra istället för massa html koder fram och tillbaka. Det är fan inte alla som kan sånt och jag är rätt jävla kass på det.

Sitter just nu och äter en sorbet från Ben & Jerry's... Inte helt illa faktiskt. Den är dock väldigt söt. Fast ibland behöver man få isig lite söta saker åxå. haha.

Ska jag vara helt ärlig så har jag lust att hoppa på ett flyg.
Det är ett par saker jag skulle vilja ta reda på och därför lockar det med att flyga iväg några dagar.

Det är en knasig dag idag...

RSS 2.0